Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Μόδα είναι , θα περάσει ποτέ ?

Posted on 7:09 μ.μ. by SmileAthens

Σίγουρα είναι αγαπημένο , χμμ αξεσουάρ (αν μπορεί να χαρακτηριστεί  έτσι) ? φετίχ? μόδα? για άλλους διαχρονική αξία ίσως, για άλλους ακόμη είναι και ένας τρόπος για να περάσουν κάποια μηνύματα!!

Σίγουρα όμως θα έχεις δει όμορφα κορμιά , που έχουν σε κάποιο σημείο τους ένα από αυτά! Ίσως και περισσότερα, από κει και πέρα είναι θέμα γούστου και καλαισθησίας!!

Η αλήθεια είναι πάντως πως πολλά πρέπει να ξοδέψει κανείς , για να κάνει ένα σχέδιο και βέβαια  υπάρχουν διάφορες όμορφες ζωγραφιές που μπορείς να επιλέξεις !

 Στο παρελθόν , αυτοί που είχαν κάποιο σχέδιο στο σώμα τους, ή θα ήταν ναυτικοί ή φυλακισμένοι! Άσε που του κοίταγαν και με μισό μάτι και τους παρεξηγούσαν.
Πλέον όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο , αφού θα δεις και διάσημους να έχουν πάρα πολλά, είτε ξένοι είτε Έλληνες. Η νεολαία είναι θετικοί και μάλιστα μην σου πω φανατικοί.

Το σίγουρο  είναι όμως, πως όσες φορές έχω σκεφτεί να κάνω ένα τατουάζ, πάντοτε φοβάμαι  δυο πράγματα : 1ον) το αν θα πονέσει στο σημείο που θέλω να το  κάνω και 2ον) αν το μετανιώσω, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα!

Το καλοκαίρι λοιπόν είναι δίπλα μας, οι παραλίες ακόμη πιο δίπλα , επομένως τρέξε να πάρεις μάτι , πάντοτε με την καλή έννοια, αφού δεν μπόρεσες να αποφασίσεις , αν ΄"χτυπήσεις " κανένα ή όχι!!!


(απλά κόλλαγε με το θέμα, κύριε αρχισυντάκτη, μην βαράς )


No Response to "Μόδα είναι , θα περάσει ποτέ ?"

Leave A Reply

επισκεψιμότητα