Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Monika is here again !!

Posted on 2:20 μ.μ. by SmileAthens


Στα 23 της χρόνια και έχει κυκλοφορήσει ήδη 2 ολοκληρωμένα cds!
Από τη πρώτη στιγμή που την άκουσα ,μου έβγαλε μία όμορφη "μελαγχολία" , οι στίχοι με συν επήραν και έτσι θέλησα να ακούσω και άλλα κομμάτια της! Μια διαφορετική προσωπικότητα από αυτές που έχεις συνηθίσει, ένα απλό κορίτσι που από τα πρώτα λεπτά που την ακούς , σε σαγηνεύει απλά, διότι σου βγάζει αυτή τη μελαγχολία , που διακαώς "αναζητάς" και θες να την νιώθεις , γιατί αγαπάς  και  θες να το βιώσεις , με κάθε στίχο μέσα από τα τραγούδια της!

Φαίνεται πως είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, αφού τα τραγούδια τα γράφει μόνη της και βέβαια λες, πως γίνεται ένα τόσο μικρό πλάσμα (σε ηλικία) , πρόλαβε και έχει νιώσει ,  ζήσει μεγάλους έρωτες , που έχουν άνθρωποι στο ενεργητικό τους μεγάλοι σε ηλικία, έτσι ώστε να μπορεί να γράψει στίχους , που σίγουρα , αν μη τι άλλο δεν σε αφήνουν  αδιάφορο (;) !

Μου φαίνεται, χωρίς να θέλω να το παίξω προφήτης, ότι το συγκεκριμένο κορίτσι , θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια ακόμη! Εξάλλου τέτοια άτομα με μουσική παιδεία σωστή , δεν μπορούν  να σταματήσουν  να παράγουν, εικόνες , ιδέες,  συναισθήματα !





Τips

Θα μπορέσεις να την παρακολουθήσεις σίγουρα στις παρακάτω πόλεις, και βέβαια έπεται και συνέχεια!

11 Jun 2010 22:00


Monika Live - Anorak Festival Kavala, GR

14 Jun 2010 21:00

Monika Live - Theatro Lazaristwn Thessaloniki, GR

16 Jun 2010 21:00

Monika Live - Theatro Lukavittou Athens, GR
 
 
(http://www.myspace.com/monikarides)
 



No Response to "Monika is here again !!"

Leave A Reply

επισκεψιμότητα