Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Kοίτα την , είναι διαφορετική !!!

Posted on 12:42 π.μ. by SmileAthens

Πώς και πώς περίμεναν όλοι οι υποστηρικτές της, ανα τον κόσμο, να την δουν στο νέο της κλιπ και να τη θαυμάσουν για άλλη μια φορά σε μια διαφορετική μεταμφίεση της, αφού σίγουρα πρόκειται για την καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες μεταμφιέσεις!!

Μα φυσικά μιλάμε για την Lady Gaga , μια εκκεντρική παρουσία που σίγουρα το επιθυμεί αυτό που κάνει λες και δεν έχει προηγούμενο! Υπερβολική στο έπακρον,  αναβλητική  ως παρουσία και κατά συνέπεια , τα δίκτυα όλου του κόσμου να ασχολούνται λες και είναι η μοναδική του είδους!!!

Κυκλοφόρησε σήμερα το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού ενώ όλοι οι "τρελαμένοι" της περίμενα πως και πως στο youtube να φανερωθεί μπροστά τους η "θεά" τους, όπως πολλές φορές έχεις ακούσει να την αποκαλούν!

Η αλλαγή πάντως σε αυτή τη κοπέλα είναι μεγάλη, από τότε που ήταν σε μικρότερη ηλικία και γι'  αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις παρακάτω

before


after











Σίγουρα όμως το καινούριο της βίντεο θα συζητηθεί παγκοσμίως αφού θα την δεις ντυμένη καλόγρια, να καταπίνει σταυρούς, αλλά και άντρες με τακούνια!!! Τα σχόλια δικά σας λοιπόν!!!



No Response to "Kοίτα την , είναι διαφορετική !!!"

Leave A Reply

επισκεψιμότητα