Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Η παρουσίαση της Μεγάλης οθόνης

Posted on 7:00 μ.μ. by SmileAthens




1. DEAR JOHN  (ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΤΖΟΝ )

Ο Τζον Τάιρι (Τσάνινγκ Τέιτουμ), είναι ένας γοητευτικός στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων. Στην άδειά του επισκέπτεται τον πατέρα του στη Νότια Καρολίνα. Η Σαβάνα Κέρτις (Αμάντα Σάιφριντ), μια πανέμορφη ιδεαλίστρια φοιτήτρια, έχει γυρίσει σπίτι για τις διακοπές. Ο Τζον και η Σαβάνα προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους, αλλά όταν συναντηθούν τυχαία στην παραλία, θα αισθανούν αμέσως την αμοιβαία έλξη. Η συνάντησή τους θα οδηγήσει σε δύο εβδομάδες θυελώδους έρωτα και τα αισθήματά τους γρήγορα θα βαθύνουν σε μια παθιασμένη, ολοκληρωτική σχέση. Ο καθένας θ' ανακαλύψει στον άλλον κάτι που ποτέ δε γνώριζε ότι του έλειπε. Οταν ο Τζον θ' αναγκαστεί να επιστρέψει στο μέτωπο και η Σαβάνα στο πανεπιστήμιο, υπόσχονται ότι θα γράφουν ο ένας στον άλλον. Μέσα από μια συνεχόμενη σειρά γραμμάτων, η αγάπη τους εξακολουθεί ν' ανθίζει, όσο ξεδιπλώνεται μια βαθιά ρομαντική ερωτική ιστορία, για τους πρώτους έρωτες και τις δεύτερες ευκαιρίες.
http://www.dearjohn-movie.com/


2.WHEN IN ROME ( ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ  )

Μία φιλόδοξη νεαρή Νεοϋορκέζα χωρίς ρομαντικές αυταπάτες επισκέπτεται τη Ρώμη σε ένα ταξίδι-αστραπή. Εκεί, μαζεύει προκλητικά μερικά μαγικά κέρματα από ένα, 'ανόητο' γι' αυτήν, συντριβάνι της αγάπης με αποτέλεσμα να προσελκύσει αναπάντεχα ένα πλήθος περίεργων μνηστήρων: έναν μεγιστάνα της βιομηχανίας των λουκάνικων (που τον υποδύεται ο Ντάνι ΝτεΒίτο), έναν πλανόδιο μάγο, έναν ζωγράφο γεμάτο λατρεία και ένα μοντέλο με ναρκισσιστικές τάσεις. Όταν όμως γνωρίζει έναν πολύ γοητευτικό ρεπόρτερ που την φλερτάρει με τον αντίστοιχο ζήλο, πως μπορεί να καταλάβει αν η δική του αγάπη είναι αληθινή;… Τελικά υπάρχουν αληθινά παραμύθια στη σημερινή εποχή;



http://video.movies.go.com/wheninrome/


3.DATE NIGHT  ( ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ )


Ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει ορίσει μια συγκεκριμένη βραδιά κάθε εβδομάδας ως τη "βραδιά ραντεβού". Η ιστορία εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας βραδιάς, όπου όλα δείχνουν συνηθισμένα αλλά, καθώς κυλά η βραδιά, απρόσμενα περιστατικά και ξεκαρδιστικές ανατροπές αρχίζουν να συμβαίνουν.

http://www.datenight-movie.com/


(by Village Cinemas )

No Response to "Η παρουσίαση της Μεγάλης οθόνης"

Leave A Reply

επισκεψιμότητα