Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Τα λέει όλα : 05.05.2010

Posted on 5:32 μ.μ. by SmileAthens


(φώτο από την Μαρία Μαράκη)


" Σπούδασα για να μάθω να ζω. Δεν σπούδασα για να με σκοτώσουν! "

Ειπώθηκε από τα χείλη ενός νέου ανθρώπου ,  που έχει αγανακτήσει για όλα αυτά που καθημερινά βιώνει! Όσο ρομαντικά και να το κοιτάξεις ,από όπου και να το πιάσεις , μπορείς να πεις ότι η αγανάκτηση του νέου ,έχει φτάσει στο έπακρον!

Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως , είναι πώς ένα κουκουλοφόρος, οι λεγόμενοι " γνωστοί-άγνωστοι", όπου ο μέσος όρος ηλικίας τους   είναι περίπου 25 ετών,   αλλά και από την άλλη πότε προλαβαίνεις να έχεις αγανακτήσει και πόσο μάλλον να θες να σκοτώσεις ένα άνθρωπο που δουλεύει για 1000€ και ξέρεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να απεργήσει,διότι την επόμενη μέρα δεν θα έχει εργασία. (;)

Το να θες να απεργήσεις είναι δικαίωμα όλων, το να θες να να διαμαρτυρηθείς είναι  επίσης θεμελιωμένο δικαίωμα, αλλά το να θες να σκοτώσεις συνανθρώπους σου , δεν είναι  δικαίωμα, είναι δολοφονία σε απλά ελληνικά!!

Χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός, η αγανάκτηση μου  αφορά τα πορωμένα μυαλά ,είτε αυτά είναι πολιτικοί, ψηφοφόροι, κουκουλοφόροι, μαγαζάτορες, αραχτοί δημόσιοι υπάλληλοι (όχι όλοι) , αλλά και μερικοί του ιδιωτικού τομέα,  φίλοι του life style .

Δεν θέλω να φανώ στα μάτια μου πεσιμιστής, θέλω όμως να μην κοροϊδεύω άλλο το μυαλό μου!

Ευχαριστούμε τον φίλο Πάνο πού θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εικόνα που έχει για όλη την κατάσταση της χώρας.





Η μουσική επιλογή του Πάνου.

No Response to "Τα λέει όλα : 05.05.2010"

Leave A Reply

επισκεψιμότητα