Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Δημοσιογραφία καλεί τρομοκρατία!

Posted on 2:00 μ.μ. by SmileAthens

Μετά την απώλεια ενός ακόμη ανθρώπου, με την ιδιότητα αυτή του δημοσιογράφου και τη μάσκα που κρατούσαν αυτοί οι τρεις "άνθρωποι" , ήθελαν να στοχεύσουν τις  πράξεις του ανθρώπου αυτού που μέσα σε 2 λεπτά βρισκόταν στο έδαφος , χωρίς να μπορεί αν υπερασπιστεί τον εαυτό του!

Σκοπός μου δεν είναι να αναπαράγω τα δημοσιεύματα των υπολοίπων , σκοπός είναι να μπορέσω να αλλάξω αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ? Ναι καθαρά ρητορική ερώτηση σε ρητορικές εποχές ,με βλέμμα πνιγμένο στα ερωτηματικά!

Και ξέρεις , όταν γίνονται τέτοια πράγματα,όπως θα έλεγε και η κυρα Βαγγελιώ , μετά φοβάσαι να ξεστομίσεις κουβέντες που έχεις ξεχάσει ότι υπάρχουν ! Και σκέφτεσαι, να τις πω και να φάω καμιά αδέσποτη  και να μην λάβουν και την ευθύνη ; Ε όχι, αυτό πάει πολύ!

Ξέρεις πολλές φορές σκέφτομαι αν δεν υπήρχαν τα περιβόητα μπλογκς  πως θα ΄μπορούσες να εκφραστείς? Θα απ έφευγες και τις κηδείες ή   εσύ ο απλός πολίτης  θα σκεφτόσουν μόνο και δεν θα τα έβλεπες κάπου γραμμένες τις σκέψεις σου ;
΄
Σε μια αβέβαιη λοιπόν εποχή, κοινωνία,  που σίγουρα θα ήθελες να μην ήταν έτσι σε καμία περίπτωση, πως συνδέεται η δημοσιογραφία, ο και καλά επαναστατικός αγώνας (με τίτλους ή όχι )  η ανθρωποκτονία, η βεντέτα, η λογοκρισία , η απέραντη σκοτοδίνη στα ανθρώπινα μυαλά αλλά και η ανθρώπινη μουριέλα ? Πολύ απλά όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνθέτουν αυτό που λένε Ελλάδα  με υπογραφή ΔΝΤ .

Και βέβαια εδώ και χρόνια, σχεδόν μετά την εμφάνιση των μπλογκς, να σκέφτονται, οι ευθύνοντες, να περάσουν νόμο ο οποίος θα κάνει λόγο για πνευματικά δικαιώματα των ιστολογίων! Βλέπε καρτοκινητά και θα καταλάβεις! Η ελεγχομένη λοιπόν κατάσταση , μπορεί να αποφέρει θετικά αποτελέσματα, σχετικά με τα πρόσφατο θανατηφόρο περιστατικό ; (διαβάζω την ώρα που γράφω αυτούς τους δημοσιογραφικούς όρους, και μου έρχεται ο Σόμπολος στο μυαλό! Θου Κύριε.)

Επομένως αυτό που παρατηρώ είναι ότι σκέφτομαι να αλλάξω το τίτλο αυτού του άρθρου σε ανθρωποκτονία καλεί δημοσιογραφία με τη ταμπέλα  της τρομοκρατίας αλα νομοθετικά!


(pAn0s)

No Response to "Δημοσιογραφία καλεί τρομοκρατία!"

Leave A Reply

επισκεψιμότητα