Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

" Είναι Πολύ Καλό Παιδί " by Ευσταθία !

Posted on 4:49 μ.μ. by SmileAthens




Εκτός των άλλων , στην Ελλάς τουτουνού του αιώνα , μην σου πω και του προηγούμενου, όλα βασίζονται σε ένα καλά δομημένο PR (δημοσίων σχέσεων) χωρίς ιδιαίτερη έμφαση στο αν πραγματικά αξίζει το πρόσωπο (το οποιοδήποτε) που κατά καιρούς προσπαθούν να το "αναδείξουν " χωρίς να το αξίζει και τόσο ! Σε πολλές περιπτώσεις, δεν αξίζει και καθόλου, μεταξύ μας αυτό!
Στην συγκεκριμένη τραγουδοποιό, δεν ισχύουν τα παραπάνω και απ' ότι φαίνεται , οι κριτικές που της γίνονται, θαρρώ είναι καλές!

Είναι η Ευσταθία που γνωρίζεις και άξια θεωρείτο μια εναλλακτική παρουσία στη σύγχρονη μουσική! Θα μπορέσεις να την παρακολουθήσεις στο τέλος του μήνα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και φρόντισε να είσαι καλό παιδί μαζί της!

Ας δούμε στα γρήγορα, πια είναι αυτή η μελαχρινή κοπέλα με τα μαύρα κοκάλινα γυαλιά :


Η Ευσταθία (πλήρες όνομα Ευσταθία Μαντζούφα) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, συνθέτις και στιχουργός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και σπούδασε στη Θεολογική σχολή Αθηνών. Γρήγορα όμως ασχολήθηκε με το τραγούδι, γράφοντας αρχικά στίχους και μουσική και τραγουδώντας στη συνέχεια. Το 1998 μετείχε στον προκριματικό γύρο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδιΔεισδαιμόνα, δεν κατάφερε όμως να προκριθεί στον τελικό γύρο.
Ευρύτερα γνωστή έγινε το 2005, όταν μετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι Χωρίς εσένα, το οποίο απέσπασε το 3ο βραβείο. Έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Καίτη Γαρμπή, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Μιχάλη Δέλτα, τον Νίκο Ζιώγαλα, τονΦίλιππο Πλιάτσικα, την Μελίνα Τανάγρη, τον Βαγγέλη Γερμανό και άλλους, ενώ για τις σόλο εμφανίσεις της δημιούργησε το συγκρότημα Ασταθείς.


Δισκογραφία


Σινγκλ

  • Το γραφείο (2000)
  • Σ' ευχαριστώ (2002)


Άλμπουμ

  • Το φιλανθρωπικό γκαλά (2003)
  • Χωρίς εσένα, η ζωή θα ήταν ζαμπόν χωρίς λιπαρά... (2005) - έφτασε στο Νο 28 του ελληνικού τσαρτ
  • Δεν μπορεί, έχει meeting (2007)
  • Είναι πολύ καλό παιδί (2010)

(πηγή  ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ )



Τι σου έμεινε από το άρθρο :
1. Νέο cd με τίτλο : " ΄Είναι πολύ καλό παιδί " (κυκλοφορεί στα δικσοπωλεία)
2. Συναυλία στις 31/07, ώρα 21:30 στην 'Τεχνόπολη" στο Γκάζι με ελεύθερη είσοδο!





(Ειπώθηκε με τα "μάτια, αυτιά, χείλη" του pAn0s )





































No Response to "" Είναι Πολύ Καλό Παιδί " by Ευσταθία !"

Leave A Reply

επισκεψιμότητα