Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Χειμώνας + Σινεμά = Λάβ φορ έβερ

Posted on 9:15 π.μ. by SmileAthens



ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ
PREDATORS





Μία ομάδα επίλεκτων μαχητών τοποθετούνται σε έναν εξωγήινο πλανήτη ως… θηράματα. Όλα τα μέλη της ομάδας είναι δολοφόνοι - μισθοφόροι, κατάδικοι, μέλη της Γιακούζα - εκτός από έναν ατιμασμένο γιατρό. Οι ανθρώπινοι αυτοί "κυνηγοί" θα πρέπει να επιβιώσουν στον γεμάτο κινδύνους πλανήτη, ενώ μια νέα γενιά εξωγήινων Κυνηγών βρίσκεται στα ίχνη τους με στόχο να τους εξολοθρεύσει.






http://www.predators-movie.com/












ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
GOING THE DISTANCE





Η σαρκαστική ευφυΐα και η ωμή ειλικρίνεια της Έριν (Ντρου Μπάριμορ) γοητεύουν τον πρόσφατα χωρισμένο Γκάρετ (Τζάστιν Λονγκ) συνοδεία μπύρας, κουβέντας και πρωινού την επόμενη μέρα. Η χημεία τους πυροδοτεί μια παθιασμένη καλοκαιρινή περιπέτεια που κανένας από τους δύο δεν περιμένει να έχει συνέχεια όταν η Έριν επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο και ο Γκάρετ παραμένει στη Νέα Υόρκη. Έξι εβδομάδες μετά κανείς από τους δυο δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να δώσει ένα τέλος. Κι ενώ οι φίλοι του Γκάρετ, Μποξ (Τζέισον Σουντέικις) και Νταν (Τσάρλι Ντέι), αστειεύονται για τη δίαιτα που κάνει πριν πάει να δει την Έριν και τη μόνιμη σχέση που έχει αναπτύξει με το κινητό του, δεν θέλουν να χάσουν τον αγαπημένο τους φίλο εξαιτίας μιας ακόμα ταραχώδους σχέσης. Την ίδια στιγμή, η υπερπροστατευτική και νευρική παντρεμένη αδερφή της Έριν, Κορίν (Κριστίνα Άπλγκεϊτ), θέλει να την εμποδίσει να ξανακάνει μια σχέση που θεωρεί ατελέσφορη. Παρά όμως τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν, τους αρνητικούς φίλους και συγγενείς και μερικούς απρόσμενους πειρασμούς, το ζευγάρι είναι πολύ πιθανό να έχει βρει κάτι που θυμίζει αγάπη, και με τη βοήθεια πολλών γραπτών μηνυμάτων, ερωτικών υπονοουμένων και τηλεφωνημάτων μέσα στη νύχτα, μπορεί τελικά να καταφέρουν να μειώσουν την απόσταση που έχει μπει ανάμεσά τους.




http://going-the-distance.warnerbros.com/






WINX CLUB: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΜΕΤ)
WINX CLUB: THE SECRET OF THE LOST KINGDOM (GR)





Πριν από δεκαέξι χρόνια, οι πιο ισχυροί μάγοι της Μαγικής Διάστασης πολέμησαν με αυτοθυσία ενάντια στο απόλυτο κακό. Πλέον, η μοίρα του βασιλείου βρίσκεται στα χέρια ενός νεαρού κοριτσιού: της Μπλουμ, της νεράιδας της φλόγας του Δράκου. Συνοδεία, όπως πάντα, των φίλων της από το Winx Club, η Μπλουμ πρέπει να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση: να διεισδύσει στα άδυτα της σκοτεινής διάστασης και να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό προκειμένου να επαναφέρει τους γονείς της στη ζωή και να αποκαλύψει το μυστήριο που καλύπτει την καταγωγή της.Θα καταφέρουν η Μπλουμ, η Φλόρα, η Στέλλα, η Αϊσα, η Μούσα και η Τέκνα να νικήσουν τα πιο τρομακτικά πλάσματα των εφιαλτών τους και να ξαναβρούν τον τελευταίο βασιλιά του Ντόμινο; Θα καταφέρει άραγε η Μπλουμ να σώσει το χαμένο βασίλειο και να γίνει επιτέλους η Πριγκίπισσα του Ντόμινο; Η μοίρα της Μαγικής Διάστασης θα εξαρτηθεί από την έκβαση αυτής της αναμέτρηση






http://www.winxclubthemovie.com/








THE KARATE KID




Ο δωδεκάχρονος Ντρε Πάρκερ (Τζέιντεν Σμιθ) θα μπορούσε να είναι το πιο δημοφιλές παιδί στο Ντιτρόιτ, όμως η καριέρα της μητέρας του (Ταράτζι Π. Χένσον) τους οδηγεί αναγκαστικά στην Κίνα. Στο νέο του σχολείο, ο Ντρε δυσκολεύεται να κάνει φίλους και όταν δημιουργείται μία αμοιβαία συμπάθεια με τη συμμαθήτριά του Μέι Γινγκ, οι πολιτισμικές διαφορές μοιάζουν να αποκλείουν τη φιλία τους. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο 'νταής' του σχολείου, Τσενγκ, βάζει τον Ντρε στο μάτι: στη χώρα του κουνγκ φου, πώς μπορεί να προστατευτεί ένα αγόρι που ξέρει μόνο λίγο καράτε? Στη μοναχική ζωή του Ντρε μπαίνει όμως ο Κύριος Χαν (Τσάκι Τσαν), που είναι αυθεντία στο κουνγκ φου και τον διδάσκει τα μυστικά της τέχνης του. Ο Ντρε θα μάθει ότι το κουνγκ φου είναι πάνω απ' όλα ωριμότητα και ψυχραιμία, κι έτσι τελικά θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του σε ένα πρωτάθλημα που αποδεικνύεται ο αγώνας της ζωής του.







No Response to "Χειμώνας + Σινεμά = Λάβ φορ έβερ"

Leave A Reply

επισκεψιμότητα